Ordu Haber – Ordu Ana haber

2023 ATILIM YILIMIZ OLACAK

2023 ATILIM YILIMIZ OLACAK
  • GENEL
  • 06 Ocak 2023
  • 2023 ATILIM YILIMIZ OLACAK için yorumlar kapalı
  • 107 KEZ OKUNDU

 

Altınordu Belediye Meclisi 2023 Ocak ayı Olağan toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda Başkan Aşkın Tören başkanlığında gerçekleştirildi.
Yeni yılın ilk belediye meclis toplantısında konuşan Başkan Tören, 2022 yılını yatırım yılı ilan ettiklerini, Cumhuriyetin 100.Yılına girilen 2023 yılının da atılım yılı olacağını ve Altınordu’nun her köşesine hizmet imzasını atacaklarını belirtti.
Meclis gündemine geçmeden önce yaptığı konuşmada Altınordu Belediyesinin 2022 yılında gerçekleştirdiği çalışma ve hizmetleri değerlendiren Başkan Aşkın Tören, 2023 yılına dair hedefleri de Meclis üyeleri ve kamuoyu ile paylaştı.

2022 MİLLETİMİZİN HAYIR DUALARINI KAZANAN HİZMETLERİMİZ İLE DOLU DOLU GEÇTİ

2022 yılında altyapıdan üstyapıya tarımdan turizme kültür sanata ve sosyal belediyeciliğe dair birçok hizmet ve çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Aşkın Tören, “Yatırım yılı ilan ettiğimiz 2022 yılı, stratejik planımız doğrultusunda ortaya koyduğumuz hedeflerimize ulaştığımız ve milletimizin hayır dualarını kazanan hizmetlerimiz ile dolu dolu geçen bir yıl oldu. Rakamlarla ifade ettiğimizde geride kalan süre zarfında insanımızın yüzünü güldüren hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerimiz ile şehrimize ait hedeflerimize bir adım daha yaklaştığımızı ifade ediyorum.
2022 yılında yaptığımız çalışmalarla tarihinde ilk defa sıcak asfalta kavuşturduğumuz mahallelerimiz olduğu gibi yarım asırdır özlemini çektikleri hizmetler ile buluşturduğumuz mahallelerimiz de oldu. Kırsal ulaşım ağımızı nitelikli hale getirmek üzere başlattığımız 50 Km’lik beton yol programında da bugün itibariyle 67. Mahallemizin betonunu döküyoruz. Kalan 5 mahallemizi de bitirerek beton yol programımızın birinci etabını tamamlamış olacağız” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ