Ordu Haber – Ordu Ana haber

Altınordu Belediyesi Personellerinden Kan Bağışına Destek

Altınordu Belediyesi Personellerinden Kan Bağışına Destek
  • GENEL / ORDU HABERLERİ / SİYASET
  • 20 Aralık 2018
  • Altınordu Belediyesi Personellerinden Kan Bağışına Destek için yorumlar kapalı
  • 628 KEZ OKUNDU

Altınordu Belediyesi personelleri Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Ordu Kan Bağışı Merkezi tarafından azalan kan stoklarının arttırılması için yürütülen kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. Kamu kurumlarında yapılan çalışmalar ile dönem dönem azalan kan stoklarının arttırılması hedefleniyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalara Altınordu Belediyesi tarafından da büyük destek veriliyor. Çalışmalar kapsamında Altınordu Belediyesi hizmet binasına kurulan ekipler vasıtası ile belediye çalışanları kan bağışında bulundu. Kurulan standa belediye çalışanlarının yanı sıra belediye de işlem yapan vatandaşlarda kan bağışına katkı sundu.

KESKİNOĞLU: “HERKESİN KAN BAĞIŞINA DUYARLILIK GÖSTERMESİNİ İSTİYORUZ”

Altınordu Belediyesi’nde gerçekleştirilen kan bağış etkinliğini değerlendiren Ordu Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Ünal Keskinoğlu Altınordu Belediyesi’nin kan bağışına önemli destekler verdiğini belirtti. Hastanede yatan hastaların tedavisi için herkesin kan bağışına duyarlılık göstermesi gerektiğine vurgu yapan Keskinoğlu, “Kan bağışı çok önemli davranış. Yaşamsal sıvı olan kan; bugün başkasına lazım olurken yarın bizler içinde lazım olabilir. Hastanelerde tedavi gören hastalarımızın tedavisi için tüm vatandaşlarımızın kan bağışı konusunda duyarlı olmasını istiyoruz. Tüm konularda gösterdiğimiz sorumluluğu kan bağışında da gösterirsek ülkemiz kan ihtiyacı hususunda sıkıntı yaşamaz. Kan bağışı organizasyonlarımız kapsamında Altınordu Belediyesi’nde periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz kan bağışlarımıza da devam ediyoruz. Altınordu Belediyesi’nde Başkan’dan personele herkes ayrı ayrı kan bağışına duyarlılık gösteriyorlar. Bu vesile ile herkese teşekkür ediyorum” dedi.

PERSONELLERDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Ordu Kan Bağış Merkezi tarafından gerçekleştirilen kan bağış kampanyasına destek veren Altınordu Belediyesi personelleri de duygu ve düşüncülerini dile getirdiler. Kan­ bağışının çok önemli bir davranış olduğunu aktaran belediye personelleri periyodik olarak bu işleme devam edeceklerini sözlerine eklediler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ