Ordu Haber – Ordu Ana haber

ALTINORDU BELEDİYESİNDEN ÖĞRETMENLERİMİZE ANLAMLI JEST

ALTINORDU BELEDİYESİNDEN ÖĞRETMENLERİMİZE ANLAMLI JEST
  • GENEL
  • 24 Kasım 2022
  • ALTINORDU BELEDİYESİNDEN ÖĞRETMENLERİMİZE ANLAMLI JEST için yorumlar kapalı
  • 104 KEZ OKUNDU

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde hayata geçirdiği sosyal yönlü çalışmalarla toplumun tüm kesimlerinden takdir toplayan Altınordu Belediyesi geleceğimizin mimarları öğretmenleri unutmadı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Altınordu Belediyesi ekipleri İl ve ilçe milli eğitim müdürlükleri ve şehirde faaliyet gösteren eğitim sendikalarının tamamını ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladılar.

TEK TEK ZİYARET EDİLDİLER

Ziyaretlerde eğitim camiasının şehirdeki temsilcilerine çiçek takdiminde bulunan ekipler Başkan Aşkın Tören’in selamlarını, hediyelerini ve kutlama mesajını da ulaştırdılar. Ayrıca mesleği öğretmenlik olan ve çeşitli alanlarda şehre hizmetlerini sürdüren eğitim camiasının sembol isimleri de Belediye ekipleri tarafından ziyaret edilerek öğretmenler Günleri kutlandı.

BAŞKAN TÖREN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gün içerisinde düzenlenen programlarda öğretmenleri yalnız bırakmayan Başkan Aşkın Tören 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından da bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Aşkın Tören yayınladığı kutlama mesajında; “Şahsım adına; üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerime şükranlarımı sunuyor, hayatta olanların tek-tek ellerinden öpüyorum.

Sevgiyi, barışı, kardeşliği sabırla filizlendiren, tüm bu zorluklar arasında ‘İyi ki Öğretmenim’ diyen koca yürekli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, görevi başında şehit olan ve ahirete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmetle saygıyla anıyorum” ifadelerine yer verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ