Ordu Haber – Ordu Ana haber

ALTINORDU’DA ALT YAPI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

ALTINORDU’DA ALT YAPI TAM GAZ DEVAM EDİYOR
  • GENEL
  • 17 Eylül 2021
  • ALTINORDU’DA ALT YAPI TAM GAZ DEVAM EDİYOR için yorumlar kapalı
  • 187 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği alt yapı yatırımları ile şehri geleceğe hazırlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile kısa süre önce Altınordu ilçesinde başlatılan çalışmalarda önemli mesafe kaydeden ekipler, geçmiş yıllarda meydana gelen yağış sonrası su baskınlarının yaşandığı Subaşı, Bucak ve Yeni Mahallelerinin yağmur suyu hatlarını sil baştan yeniliyor.

19 ilçede önemli alt yapı yatırımlarını hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yürütülen bu çalışmalarla bazı caddelerdeki on yılların sorunu olan alt yapıyı güçlendirilerek daha verimli hale getirecek.

SUBAŞI, BUCAK VE YENİ MAHALLE’YE YENİ YAĞMUR SUYU HATTI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Altınordu ilçesine bağlı Subaşı Mahallesi’nde meydana gelen su baskınlarının önüne geçmek amacıyla geçtiğimiz günlerde başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Subaşı Mahallesi’nden alınan yağmur suyu hattı yeni bir güzergâh ile Bucak Mahallesi’ndeki hatta bağlanıyor. Gece-gündüz yoğun mesai içerisinde olan ekipler sürdürülen çalışmaların bir an önce tamamlanması için çalışma gerçekleştiriyor.

3 MAHALLE RAHATLAYACAK

Toplam uzunluğu 750 metre olan hatta kutu menfezler yerleştirilmeye başlandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Subaşı, Bucak ve Yeni Mahalle’de oluşması muhtemel su baskınlarının da önüne geçilmesi hedefleniyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ