Ordu Haber – Ordu Ana haber

AYAZLI MAHALLESİ KONFORLU SICAK ASFALT İLE BİR BAŞKA GÜZEL

AYAZLI MAHALLESİ KONFORLU SICAK ASFALT İLE BİR BAŞKA GÜZEL
  • GENEL
  • 07 Eylül 2022
  • AYAZLI MAHALLESİ KONFORLU SICAK ASFALT İLE BİR BAŞKA GÜZEL için yorumlar kapalı
  • 133 KEZ OKUNDU

Fatsa ilçesinin son yıllarda en fazla nüfus yoğunluğu yaşayan Ayazlı mahallesinde altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra üstyapıda konforlu sıcak asfalt çalışmaları start aldı.

Daha önceden alt temel malzemesi serme sıkıştırma yapılan Ardıç Sokak ve Caddesi 1.Etap, Necip Fazıl Sokak, Kandır Sokak, Akyol Sokak ve Güngören Sokakta sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

“İNCE İŞÇİLİK İLE AYAZLI MAHALLEMİZİ KONFORA KAVUŞTURUYORUZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ayazlı mahallesinde uzun süren altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Üstyapı çalışmalarımıza Ardıç Sokaktan başladık. 2 yıldır tüm altyapı kurumlarıyla birlikte çalışarak altyapısını tamamladığımız Ayazlı Mahallemizin birinci etabını, Ordu Büyükşehir Belediyemiz ekipleriyle koordineli bir şekilde, sıcak asfaltla buluşturuyoruz. İnce işçilik, kaliteli sıcak asfalt ile Ayazlı mahallemizi konfora kavuşturuyoruz.” dedi.

MUHTAR ALİ ŞAL’DAN TEŞEKKÜR

Ayazlı mahallesi Muhtarı Ali Şal ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e mahallerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Çok kıymetli Fatsa Belediye Başkanımızın da Ayazlı mahallemize çok büyük emeği ve katkısı var. İlgi ve alakasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Son 3 yıldan bu yana Ayazlı mahallemize altyapısıyla doğal gazıyla üst yapının başlamasıyla çok güzel hizmetler yapılıyor. Ayazlı mahallemiz okulların bol olduğu bir bölge olduğu için yolların yapılması çok önemliydi. Ayazlı mahallemiz konforlu bir yollara adım adım kavuşuyor. Mahallemiz belki de, Karadeniz’in en çok göç olan bölgesi. Son 3 yılda mahallemiz yüzde yüzü geçip yüzde 500 göç alan bir bölge diyebiliriz. Her gün geçtikçe, nüfus olarak çoğalıyoruz. Geniş bir coğrafyamız var. Bit tarafımız kırsal kesime, bir tarafımız şehir merkezine hitap ediyor. Ayazlı mahallemiz Fatsa’nın parlayan yıldızıdır.” diye konuştu.

“YOLUMUZ LONDRA ASFALTI GİBİ OLUYOR”

Ayazlı mahallesi esnaflarından Hacı Acar’da, “Sabrın sonu selamettir. İş yerleri olarak altyapı çalışmaları sırasında bayağı bir sıkıntı çektik ama; çok şükür artık yollarımızın üstyapısı yapılmaya başladı. Gayet de güzel oluyor. Aşağıdan yukarı baktığımızda, Londra asfaltı gibi yolumuz oldu. Ayazlı mahallesine iş yeri yaptığım için çok memnunum. Bu yolda her kimin emeği geçtiyse herkese çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Ayazlı mahallesinde toplamda 4 kilometre üstyapı çalışması yapılacağı ve bu çalışmaların ayın 15’inde tamamlanmasının planladığı belirtildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ