Ordu Haber – Ordu Ana haber

Başkan Çelenk, Biz sadece sendika değiliz

Başkan Çelenk, Biz sadece sendika değiliz

Memur-Sen Ordu Şubesi, basın mensupları ile biraraya geldi.

Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü de kutlayan Memur-Sen Ordu Şubesi Başkanı İsmail Çelenk, biz sadece sendika değiliz. Biz ihtiyaç duyulan her yerde yardıma koşan bir örgütüz diyerek yardım kampanyalarına devam edeceklerini söyledi.

“Kirlenmiş milletler”

Memur-Sen’e bağlı sendika başkanlarınında hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Çelenk, geçtiğimiz günlerde Bayırbucak Türkleri ve Halep için yapılan yardımlara dikkat çekerek, “Bundan sonrada ezilen kardeşlerimize yardımlarımız devam edecek. Çünkü biz sadece sendika değiliz. Biz mazlumların yardımına koşan toplumsal bir hareketiz. Birleşmiş Billetleri de bu savaşı, bu zulmü durdurmaya çağırıyoruz. Aksi takdirde adlarını ‘Kirlenmiş Milletler’ olarak anarız” Dedi.

“İhtiyaç duyulan her yerdeyiz”

Sendika olarak davamlı halkın yanında olduklarını da ifade eden Başkan Çelenk, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sendikacılık sadece kendi sorunları ile ilgilenmek değildir. İhtiyaç duyulan her yerde yardım elini uzatabilmektir. Bizde bunun mücadalesini veriyoruz.” Yılmaz Ülgü/Ordu Hayat

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ