Ordu Haber – Ordu Ana haber

ÇAMAŞ VE İKİZCE İLÇELERİNDE MHP’Lİ BAŞKANLARLA YOLA DEVAM GİBİ

ÇAMAŞ VE İKİZCE İLÇELERİNDE MHP’Lİ BAŞKANLARLA YOLA DEVAM GİBİ
  • GENEL / SİYASET
  • 18 Aralık 2023
  • ÇAMAŞ VE İKİZCE İLÇELERİNDE MHP’Lİ BAŞKANLARLA YOLA DEVAM GİBİ için yorumlar kapalı
  • 97 KEZ OKUNDU

2004 Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının aday adayları diğer ilçelerde kapı kapı dolaşırken Çamaş ve İkizce’de sonucun önceden belli gibi gözüktüğü için aday adaylığı süreci biraz daha sakin geçiyor.
İkizce’de Osman Kaygı MHP den yeniden aday gösterileceği kulislere yansımış durumda. Osman Kargı Cumhur ittifakından MHP adayı olursa seçimin kesin kazanılacağı kanısıyla adayı değiştirmeyerek mevcut başkan Osman kaygı ile yola devam edileceği belirtiliyor.
Çamaş İlçesinde ise mevcut Başkan kendisinden çok emin yaptığı projelerle yerel ve ulusal basının gündemini işgal etmeye devam ediyor. Aday adayları kendilerini ya da yapacakları projeleri anlatmak yerine Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası’nın projelerini eleştirerek süreci tamamlamak üzereler. Ayparçası’nın yeniden aday olma ihtimali dolayısıyla muhalefet partilerinin güçlü adayları sahaya çıkmadı.
GÜNDEMİ AYPARÇASI BELİRLİYOR.
Son zamanlarda Doğada sağlık Turizmini ve Yerel tarımın ulusala taşınması projeleri ve gelecek dönemde yapılacak yeni projelerini sosyal medyada devamlı tartışmaya açan Belediye Başkanı yapılan olumlu eleştirileri göz ardı etmiyor. Art niyetli eleştirilere ise sessiz kalmayarak cevap vermeyi sürdürüyor. MHP ve AK Parti ittifakının bu Ülkenin gelmiş geçmiş son derece kritik ve bir o kadarda elzem bir ittifak oluğunu her platformumda dillendiriyor.
Başkan Aypaças’ı demokrasinin en güzel örneği Çamaş’ta yaşanıyor. Benimle birlikte mesai yapmış bir çok arkadaşımız bugün bayrak yarışına girmişlerse bu bizim doğru yolsa olduğumuzun bir işaretidir. Diyerek bir açıklama yaptı.
Aypaçası; Her adayı adayı arkadaşlarımıza medeni cesaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir çoğu ile birlikte uzun süre mesai yaptık. Birlikte çalışırken şahsıma yaptıkları övgüleri Çamaş halkımız çok iyi biliyor. Rakip olmaya çalışırken hasım olma gayretlerini de anlamış değilim. Yarışmanın sahası proje havuzudur. Kendini anlatma ve yapacaklarını kamuoyuyla paylaşmaktır. Anlaşılan dersten kaçmışlar bu vesile ile bir dönem daha sınıf tekrarına ihtiyaçları var.” dedi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ