Ordu Haber – Ordu Ana haber

ÇAMAŞ’TA İKİNCİ KENT MEYDANI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

ÇAMAŞ’TA İKİNCİ KENT MEYDANI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
  • GENEL / ORDU HABERLERİ / SİYASET
  • 17 Aralık 2018
  • ÇAMAŞ’TA İKİNCİ KENT MEYDANI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI için yorumlar kapalı
  • 742 KEZ OKUNDU

Kent meydanları inşa ederek ilçeleri yeni yaşam alanları ile buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çamaş’ta ikinci bir kent meydanı daha halkın hizmetine sunacak.

İLÇEYE İKİNCİ KENT MEYDANI KAZANDIRILACAK

Büyükşehir Belediyesi vatandaşların oturup dinlenebilmeleri ve birlikte vakit geçirebilmeleri amacıyla Çamaş’ta daha önce 1.300 m2lik alanda inşa ettiği kent meydanının ikincisi için çalışmalara başladı. Halkın ihtiyaçları doğrultusunda ilçeye ikinci bir meydan kazandırmak için proje hazırlıklarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Taşoluk Mahallesi’nde bulunan 1.049 m2lik alanda mülkiyet sorununu çözdü. Kamulaştırma çalışmalarının tamamladığı söz konusu alan için yapılacak projeyle birlikte yeni bir sosyal yaşam alanı daha Çamaş halkının hizmetine sunulacak.

YENİ MEYDAN BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

Kısa bir süre önce hizmete giren ve vatandaşların yaşam alanı haline gelen kent meydanı; Çelik konstrüksiyon üzerine kurulu ahşap kafeteryanın yanı sıra wc, yeşil alanlar, çocuk oyun alanı, pergola, oturma grupları, çevre ile uyumlu şekilde tasarlanmış ahşap kaplı bankları, boylu aydınlatma elemanları ışıklandırılması, zemin taban tuğlası, traverten ve andezit taş ile kaplandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ