Ordu Haber – Ordu Ana haber

FATSA MEDYA AKADEMİSİ’NDE 2.GÜN HEYECANI

FATSA MEDYA AKADEMİSİ’NDE 2.GÜN HEYECANI
  • GENEL
  • 23 Mart 2022
  • FATSA MEDYA AKADEMİSİ’NDE 2.GÜN HEYECANI için yorumlar kapalı
  • 106 KEZ OKUNDU
Medya alanından geleceğe yön verebilecek gençlerin yetiştirilmesi amacıyla organize ettiğimiz Fatsa Medya Akademisi devam ediyor.
Akademinin ikinci gününde sosyal medya uzmanı Abdi Baktur ve Hacı Mehmet İleri, gençlere sosyal medya, kamera çekimi ve kurgu teknikleri hakkında bilgi verdi.
SOSYAL MEDYA TÜYOLARI
Sosyal medya uzmanı Abdi Baktur, sosyal medya yönetimi, sosyal medyada kullanım araçları, hedef kitle, sosyal medyada etkileşim, pazarlama ve kampanya yönetimi, sosyal medya stratejisi, sosyal ağlarda metin dili konularında paylaşımlarda bulundu.
KAMERA VE KURGU TEKNİKLERİ
Sosyal medya uzmanı Abdi Baktur’un ardından eğitim veren Ulaştırma Bakanlığı Bilgi ve Teknoloji İletişim Kurumu kameramanı Hacı Mehmet İleri, gençlere kamera kullanımı, çekim teknikleri, video kurgu konularında teorik ve pratik bilgiler paylaştı.
TEORİKTEN PRATİĞE UYGULAMALI EĞİTİM
Fatsa Medya Akademisi’nde eğitim alan gençler, hızlandırılmış eğitimleri sahada uygulamak için kent müzesi kimliği kazandırılacak olan Bolaman Hazinedaroğlu Konağında çekimler yaptı. Öğrendiklerini uygulama imkanı bulan gençler bol bol fotoğraf ve video çekimleri alarak bilgiyi gerçeğe dönüştürmenin keyfini yaşadı
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ