Ordu Haber – Ordu Ana haber

FATSA’DA SONER ARICA RÜZGARI

FATSA’DA SONER ARICA RÜZGARI
  • GENEL
  • 03 Ağustos 2022
  • FATSA’DA SONER ARICA RÜZGARI için yorumlar kapalı
  • 144 KEZ OKUNDU

 

Fatsa Belediyesi 10.Çınar Festivali etkinlikleri kapsamında konser bölümünün dördüncü akşamında Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Soner Arıca sahne aldı. Doğum büyüdüğü Fatsa’da hemşerileri ile Uzunkum Plajında buluşan Pop Sanatçısı Soner Arıca birbirinden güzel şarkıları ile hayranlarını coşturdu.
Gece Özel Sevgi Sanat Evi Çocuk ve Gençlik Korosu Türk Sanat Müziği, Türk Pop Müziği ve Dünya klasiklerinden seçme şarkıları ile başladı.
Özel Sevgi Sanat Evi Gençlik ve Çocuk korosu sahneye yine Fatsa Belediyespor formaları ile çıktı ve birbirinden güzel şarkılarla izleyenleri eğlendirdi.

SONER ARICA’DAN JEST

Özel Sevgi Sanat Evi Çocuk ve Gençlik Korosu’ndan sonra sahneye “Devlerin Aşkı Gibi Büyüktü Bizim Aşkımız” adlı şarkısını söyleyerek Pop Sanatçısı Soner Arıca çıktı. “Yüreğime Ektim Seni” şarkısını da Fatsalılarla birlikte söyleyen Soner Arıca Fatsa, “Çınar Festivali bizimle doğdu, ben de bu festivalin bir parçası olmaktan çok mutluyum. Bu gece çok duygusal bir gece yaşıyorum. İnsan doğduğu şehirde sahneye çıkması bir başka güzel.” dedi.
Pop Sanatçısı Soner Arıca konseri sırasında Özel Sevgi Sanat Evi Çocuk ve Gençlik Korosu’nu da sahneye alarak “Yüreğime Ektim Seni” ve “Derbeder Oldum Derbeder” şarkılarını birlikte seslendirerek gençelere ve çocuklara jest yaptı. Ünlü sanatçı yine Fatsalı sanatçılar Arda-Ali kardeşleri de sahneye alarak birlikte kısa bir süre şarkı söyledi.

“ÇINAR FESTİVALİNİN EFSANE İSMİNİ FATSALILARLA BULUŞTURDUK”

Soner Arıca’ya gecenin anısına çiçek vermek üzere sahneye gelen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı konuşmada, “Bu efsane festivalin efsane bir ismi olması gerekiyordu. Çınar Festivalini efsane ismini Fatsalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çınar festivalimizin birbirinden güzel etkinlikleri var. Bugün Uçurtma Şenliği ile başlayan etkinliklerimiz Özel Sevgi Sanat Evi Çocuk ve Gençlik Korosu ve Soner Arıca konseri ile devam etti. İki gün sonra plaj futbolu, plaj voleybolu ve sokak basketbolu turnuvalarımız başlıyor. Uzunkum plajında gençlerimizin isteği üzerine hızlı bir şekilde alt yapısını hazırlayarak yaklaşık 3 bin kişiye aynı anda hizmet verebilecek ücretsiz interneti hizmetinize sunduk. Ben Soner Arıca’ya bizlere zaman ayırdığı için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Diğer yandan konser için Uzunkum Plajına gelen vatandaşlar zaman zaman yöresel ürünler evlerini de ziyaret ederek hem alışveriş yaptılar hem de yaz günlerinin serin gecesinde çaylarını yudumlayıp birbirleriyle sohbet etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ