Ordu Haber – Ordu Ana haber

GELECEĞİN YETENEKLİ SPORCULARI SEÇİLİYOR

GELECEĞİN YETENEKLİ SPORCULARI SEÇİLİYOR
  • SPOR
  • 16 Ekim 2021
  • GELECEĞİN YETENEKLİ SPORCULARI SEÇİLİYOR için yorumlar kapalı
  • 214 KEZ OKUNDU

Sporu ve sporcuları destekleyen projelerini bir bir hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni sporcu adayı belirleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ordu’nun 19 ilçesinde okulları tarayarak yeni sporcular keşfetmeye çalışan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü her branşta yeni yetenekleri bulmak ve sporcu ordusuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

“SPORCU ADAYI ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK”

Ordu’da sporcu adayı belirleme çalışmalarının okullarda devam edeceğini belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Antrenörü Berati Öztop, okullarda başlatılan bu çalışmanın 19 ilçede sürdürüleceğini söyledi.

Spor ve sporcuları destekleyerek sağlıklı nesiller yetişmesini hedefleyen Büyükşehir Belediyesinin aday sporcu belirme çalışmalarına ilgilinin yoğun olduğunu belirten Öztop, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sporculara verdiği destek bizleri bu konuda daha da cesaretlendiriyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü olarak okullarımızda başlattığımız aday sporcu taraması tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar 4 okulda yaptığımız taramalarda jimnastik temel hareketleri, eğitsel oyun ve güreş branşı ve temel hareketler bilgisi kazandırdığımız sporcu adaylarına yapısal özelliklerine uygun olarak başta güreş olmak üzere diğer branşlara yönlendirmeleri yapılıyor. Ortaokullarda başladığımız bu çalışmaları ilerleyen günlerde lise düzeyinde de devam ettireceğiz. Şu ana kadar 200 öğrencimiz bu aday belirleme çalışmalarımıza katıldı. 4 antrenörle yapılan bu aday sporcu belirleme çalışmaları 2021-2022 eğitim-öğretim süresince devam edecek” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ