Ordu Haber – Ordu Ana haber

OBB BAŞKANI GÜLER GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

OBB BAŞKANI GÜLER GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
  • GENEL
  • 11 Kasım 2022
  • OBB BAŞKANI GÜLER GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ için yorumlar kapalı
  • 158 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Ordu için önemli kararlar alındı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler gündem maddelerine geçmeden önce yaptığı açıklamada 3,5 yıllık görev süresi boyunca Ordu için önemli yatırımlar tamamlanarak hayata geçirildiğini söyledi. Geri kalan 1,5 yılda futbol tabiri ile atak oynayacaklarını belirten Başkan Güler, tüm olanaklar ile 19 ilçede yatırımlar yaparak Ordu’nun vizyon kent olması için çalışacaklarını ifade etti.
“YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA FARKIMIZI ORTAYA KOYUYORUZ”
Meclis toplantısı öncesi açıklama yapan Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Birçok belediye bizim projelerimizi yakın takip ediyor” dedi.
Başkan Güler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarla diğer belediyelere de ilham kaynağı oluyoruz. Bizden projelerimizi isteyenler var. Yapılan çalışmaları gelip yerinde görenler var. Bunun haricinde kendimiz gidip anlattıklarımız var. Bu memnuniyet verici bir durum. Bu aslında hepimizin bir başarısıdır.”
“ŞEHİR HEP TAKTİKLERLE YÖNETİLMİŞ, BU ŞEHRİN ARTIK BİR STRATEJİSİ VAR”
Ordu’nun yıllarca taktiklerle yönetildiğini belirten Başkan Güler, “Bizler sorumlu kişileriz. Toplumda seyretmeye sessiz kalmaya hakkı olmayanlarız. Onun için geldiğimiz günden bu yana bu şehri geleceğe ve ileriye taşımak için çalışıyoruz” diye konuştu.
Başkan Güler açıklamasında şunları söyledi:
“Bizler sorumlu kişileriz. Toplumda seyretmeye sessiz kalmaya hakkı olmayanlarız. Onun için geldiğimiz günden bu yana Ordu’yu değişik bir formatta geleceğe hazırlıyoruz. Ordu’da bazı sıkıntıların sebebi nedir diye düşündük. Bunu uzmanlarla inceledik. Gördüğüm şey şu arkadaşlar, bunu 50 yıllık siyasi tecrübesi olan biri olarak söylüyorum. Ordu hep taktiklerle yönetilmiş. Ordu’nun hiçbir zaman stratejisi olmamış.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ