Ordu Haber – Ordu Ana haber

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SDS’Yİ İMZALADI.

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SDS’Yİ İMZALADI.
  • GÜNCEL
  • 10 Aralık 2021
  • ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SDS’Yİ İMZALADI. için yorumlar kapalı
  • 446 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile BEM-BİR-SEN arasında, sözleşmeli memur ve memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik ‘Sosyal Denge Tazminatı’ sözleşmesi imzalandı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve BEM-BİR-SEN Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar‘ın imza attıkları sözleşme kapsamında belediye ve OSKİ’de çalışan 550 memura sosyal denge yardımı yapıldı. BEM-BİR-SEN Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar, Bem-Bir-Sen Sendikası olarak Genel Başkan Levent Uslu ile istişare halinde olduklarını, her zaman üyelerinin menfaatini doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

SDS Sözleşmesini Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tensipleriyle imzalandığını söyleyen Başkan Çakar, yaptığı açıklamada; “ Ordu Büyükşehir ve OSKİ’deki üyelerimizin 2022-2023 yıllarını kapsayan SDS (Sosyal Denge Sözleşmesi) Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tensipleri ile imzalanmıştır. Başkanımıza çok Teşekkür ediyorum, Üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum”.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ