Ordu Haber – Ordu Ana haber

ORDU VALİLİĞİ VE ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN 3 BİN 300 METRELİK SICAK ASFALT

ORDU VALİLİĞİ VE ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN 3 BİN 300 METRELİK SICAK ASFALT
  • EKONOMİ / GENEL / SİYASET
  • 18 Aralık 2018
  • ORDU VALİLİĞİ VE ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN 3 BİN 300 METRELİK SICAK ASFALT için yorumlar kapalı
  • 730 KEZ OKUNDU

Ordu Valiliği Ve Altınordu Belediyesi İş Birliğinde Erenli Mahallesi’nde Gerçekleşecek Olan 3 bin 300 Metrelik Sıcak Asfalt Çalışması Başladı

Ordu Valiliği ve Altınordu Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Erenli Mahallesi’ne yapılacak olan 3 bin 300 metrelik sıcak asfalt çalışmasının startı verildi.

Altınordu Belediyesi ilçe genelinde sıcak asfalt, beton yol ve yolların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaları yaparken kurumlarla da işbirliği yapan Altınordu Belediyesi bu çerçevede Ordu Valiliği ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da destekleri ile Erenli Mahallesi’ne yapılacak olan 3 bin 300 metrelik sıcak asfalt çalışmasına başlandı.

Çalışmaların başladığı Erenli Mahallesinde çalışmalar öncesi tören düzenlendi. Gerçekleştirilen törene Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, birim müdürleri, mahalle muhtarları, yüklenici firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN TEZCAN: “YOL MEDENİYETTİR, YOL ÇAĞDAŞLAŞMAKTIR”

Programda konuşan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, iş birliği içerisinde önemli çalışmalar yapıldığını söyledi. Hizmetlerin korunmasında vatandaşlara çok büyük iş düştüğünü ifade eden Başkan Tezcan, “Yol medeniyettir, yol çağdaşlaşmaktır ve biz yaptığımız çalışmalarla çok kullanışlı yolları milletin hizmetine sunuyoruz. Yapılan yolların korunması için vatandaşlarımızın duyarlılık göstermesini istiyoruz. Çünkü bu tür çalışmalarda yapmaktan daha önemli olan korumaktır. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmadığımız, vatanımızı ve birbirimizi sevdiğimiz sürece çok başarılı hizmetlere imza atarız” dedi.

ERTEN: “VATANDAŞLARIMIZIN KONFORLU YOLLARDA SEYAHAT ETMESİ SAĞLANIYOR”

Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten ise konuşmasında, yerel ve genel yönetimlerin iş birliği ile çok özel hizmetler gerçekleştirdiğini belirtti. Yapılan yollar sayesinde hem yerli hem de il dışında yaşayıp memleketine dönen vatandaşların rahat ettiğini vurgulayan Erten, “Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi’nin yanı sıra genel yönetimlerden gelen özel ödeneklerle hizmetlerin hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılması sağlanıyor. Çalışmaların gerçekleştirildiği mahallelerimizde ve bu mahallelerden olup il dışında olan birçok vatandaşımız var. Yapılan bu yollar sayesinde il dışından gelen vatandaşlarımız, ulaşımı kolay olması ve konforlu yollarda seyahat etmeleri dolayısıyla ilimizde kaldıkları sürenin uzun olması sağlanıyor. Bu vesile ile yapılan bu çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

ARIK: “ORDU VALİLİĞİ YİKOB OLARAK İLİMİZ YOLLARINA 40 MİLYON TL DESTEK VERDİK”

Programa katılan ve bir konuşma yapan Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Ordu Valiliği YİKOB tarafından Ordu’da yol çalışmalarına 40 milyon TL destek verdiklerini söyledi. Yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Arık, “İlimizdeki birçok yol için Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) aracılığı ile Bakanlığımız tarafından gönderilen 33 milyon TL’lik bir bütçe harcadık. Ayrıca kültür yolları içinde 7.5 milyonluk bir bütçe sağlayarak Ordu Valiliği olarak ilimizin yollarına toplam 40 milyonluk destek vermiş olduk. Ben bu projede emeği geçen herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ULAŞMADIK YER, EL VURMADIK MAHALLE BIRAKMAMAYA GAYRET EDİYORUZ”

Erenli Mahallesi’nde yapılacak olan 3 bin 300 metrelik sıcak asfalt çalışmasının açılış programına katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise konuşmasında Büyükşehir Belediyesi olarak geçmişte başlatılan çalışmaları neticeye kavuşturmak için gayret gösterdiklerini söyledi. Ulaşmadık yer, el vurmadık mahalle bırakmamak adına çaba gösterdiklerine dikkat çeken Başkan Tekintaş, “Ordu Valiliği ve Altınordu Belediyesi işbirliğinde yapılan 3 bin 300 metrelik yol ile Erenli, Alisayvan ve Ortaköy Mahallelerindeki vatandaşlarımız, ilave yol katetmeden ilçe merkezine ulaşabilecekler. Gerçekleşen çalışma ile hem yol kısalıyor, hem standardı yükseltiyoruz hem de mahalle sakinlerimizin her türlü işlemlerini kolaylıkla yapmalarına imkan sağlıyoruz. Sıcak asfalt çalışmasının tamamlanması ile en çok mutluluğu yaşayacak olanlar bölge halkımız olacak. Yapılan çalışmalarda herkesin payı var, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak geçmişte başlattığımız çalışmaları en iyi şekilde neticeye kavuşturmaya gayret ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve Altınordu Belediyemiz olarak bu güne kadar ulaşmadık yer, el vurmadık mahalle bırakmamaya gayret ettik. Yapılan bu yolun ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Erenli Mahalle Muhtarı Köksal Şenyurt’ta konuşmasında sıcak asfalt çalışmasının yapımında emeği geçen herkese mahalle sakinleri adına teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından kesilen kurbanın ardından sıcak asfalt çalışmasının startı verildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ