Ordu Haber – Ordu Ana haber

ORDU’DA YAYA GEÇİTLERİ YENİLENİYOR

ORDU’DA YAYA GEÇİTLERİ YENİLENİYOR
  • GÜNDEM
  • 11 Ekim 2021
  • ORDU’DA YAYA GEÇİTLERİ YENİLENİYOR için yorumlar kapalı
  • 176 KEZ OKUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Ordu il genelinde tüm yaya geçitlerini yenileme çalışmalarına başladı.

Ordu’da trafiğin yoğun olduğu bölgelerde araç ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla yaya çizgileri boyanarak belirgin hale getiriliyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi tarafından başlatılan çalışma 19 ilçede yapılacak. Yapılan bu uygulamayla sürücülerin yaya geçitlerini erken fark etmeleri, yayaların ise can ve mal güvenliğinin sağlanması hedefleniyor.

19 İLÇEDE ÇALIŞMA YAPILACAK

Ordu genelinde yaya geçitlerini yenileme çalışmalarına başladıklarını belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Özgür Dayı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda Ulaşım Daire Başkanlığı olarak 19 ilçemizde yıpranan ve deforme olan yaya geçitlerinde yenileme çalışmalarına başladık. İlk olarak Ünye ilçemizden başladığımız bu çalışmayla yaya geçitlerini modern hale getiriyoruz. Ayrıca bu uygulamayla sürücülerin yaya geçitlerini erken fark etmelerini, yayaların ise can ve mal güvenliğini sağlamayı hedefliyoruz. Ulaşım Daire Başkanlığımıza bağlı ekiplerimiz tarafından sürdürülen bu çalışmalar meteorolojik şartlara göre diğer ilçelerimizde de devam edecek” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ