Ordu Haber – Ordu Ana haber

ROTAMIZ GARDAŞLIK

ROTAMIZ GARDAŞLIK
  • GENEL
  • 03 Şubat 2022
  • ROTAMIZ GARDAŞLIK için yorumlar kapalı
  • 221 KEZ OKUNDU
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar’dan anlamlı etkinlik
“Geçtiğimiz yaz ayında ülkemizde yaşanan orman yangınlarına tüm imkanlarıyla seferber olan kadim dostumuz, kardeş ülke Azerbaycan’a iade-i ziyaret için yola revan olduk. ✋
Derin tarihi ve kültürel bağlarıyla Türkiye ve Azerbaycan, birbirini hiçbir zaman kendinden farklı görmeyen, sevincine sevinen, kederine üzülen, aynı köklerin üzerinde büyüyen bir çınarın farklı coğrafyadaki dalları gibi, her zaman kardeşlik duygularından beslenerek güç alan tek millet olmuştur. 🇹🇷🇦🇿💪
Dışişleri Bakanlığımız, Ordu Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz himayelerinde, Fatsa Belediyemizin yol arkadaşlığında, Fatsa Off Road Kulübü (FATOFF) ve Ordu Kano Kulübü (ORKADO) işbirliği ile “Dostluk Etkinliğini” aynı köklerden beslendiğimiz kardeş ülke can Azerbaycan’da yapmak için iki devlet tek millet şiarıyla her iki bayrağı aynı araçta dalgalandırdığımız konvoyumuzla yola koyulduk.
Tarihten gelen derin kardeşlik bağımızla bir dizi görüşmeler, spor ve kültürel etkinlikler gerçekleştirerek Türkiye ve Azerbaycan arasındaki dostluğu ve kardeşliği pekiştirmek, farkındalık oluşturmak amacıyla sürdürülebilir bir hareket planladık.
Karlı yolları aşarak dostluk elimizi Ordu Fatsa’dan Azerbaycan’a uzatarak Dışişleri Bakanlığımız himayelerinde gerçekleştirdiğimiz üç günlük dostluk, spor ve kültür etkinliğe manevi desteklerinden ötürü Dışişleri Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran’a, Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve etkinlikte emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederim.”
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ