Ordu Haber – Ordu Ana haber

TOMAKİN ; YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN BİZE HABER ULAŞTIRANLARA SELAM OLSUN

TOMAKİN ; YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN BİZE HABER ULAŞTIRANLARA SELAM OLSUN
  • GENEL / SİYASET
  • 09 Ocak 2019
  • TOMAKİN ; YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN BİZE HABER ULAŞTIRANLARA SELAM OLSUN için yorumlar kapalı
  • 385 KEZ OKUNDU

AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle yayınladığı mesajında , bugün gazetelerimizin patron ve yöneticilerinin değil , emeğini ,alın terini , halkın doğru ve zamanında haber alması için yağmur çamur demeden çalışan değerli basın mensubu kardeşlerimin günü, siz değerli emekçi kardeşlerimin gününü kutluyorum dedi.

Başkan Tomakin ; İlimizde Basın en yeni iletişim teknolojileri, sosyal medya, internet gazeteciliği konularında Türkiye’nin önde gelen illeri arasında yer almaktadır bu tablodan gurur duymamak elde değil diyerek, medya kuruluşlarımız herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan, İlimizde olduğu gibi ülkemizin her bir köşesinde, dünyanın dört bir tarafında olup biteni insanımıza ulaştırmasını sağlamak için, göz nuru emeklerini, kalemlerini kullanarak zamanında ve doğru haber almamız için elinden geleni yapmaktadırlar dedi.

İktidarımız, Çalışan gazetecilerimizin rahat çalışma koşullarına sahip, emeğinin hakkını alabildiği, kendini geliştirebildiği bir basın ortamına kavuşmaları için önemli adımlar artmıştır . Bu vesile ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, Çalışan gazeteci kardeşlerime başarılar diliyorum temennisinde bulundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ